Firozehbeauty.nl

Firozehbeauty.nl

Welcome to Firozeh Beauty Salon.

Wimper extensions

Wimperextensions in Leiden – Laat je er fantastisch uitzien

Long eyelash

Als je een fan bent van volumineuze wimpers, bestaat er een langetermijnoplossing, namelijk wimperextensions. Het zijn semi-permanente wimpers die aan uw natuurlijke wimperhaartjes worden bevestigd – een niet-invasieve, pijnloze procedure om uw make-uptijd aanzienlijk te verkorten.
Bij Firozeh Beauty Salon krijg je professioneel aangebrachte en volledig aanpasbare wimperextensions die je wekenlang een celebrity-look geven. Ze worden zorgvuldig één voor één aangebracht met behulp van een speciaal samengestelde, semi-permanente lijm die geen irritatie veroorzaakt of uw natuurlijke wimper beschadigt.
In tegenstelling tot valse wimpers worden wimperextensions direct op de wimper zelf bevestigd. Daarom zijn de resultaten meer weelderige, verfijnde en dichte wimpers waardoor je zelfs mascara kunt overslaan.

Verschillende soorten wimperextensions die wij aanbieden

Firozeh Beauty Salon wordt ondersteund door jarenlange ervaring en getalenteerde medewerkers die wimperverlengingsservice in Leiden aanbieden in een veilige en ontspannen omgeving. We blinken uit in verschillende wimperstijlen om de gewenste lengtes, krullen, texturen en het algehele uiterlijk van de wimpers te bereiken.
Klanten houden van onze klassieke, hybride, volume en mega-volume wimperextensions. De meeste wimpers zijn gemaakt van synthetisch plastic, kasjmier of zijde om een ​​minimalistische look te geven. De wimperextensions die we gebruiken zijn organisch en vederlicht, waardoor ze een opvallende maar toch natuurlijke look creëren.
Het doel is om uw natuurlijke wimpers te verbeteren met meer volheid, lengte en lift. Of je nu houdt van meer dramatische of natuurlijke wimpers, we doen er alles aan om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Bezoek Firozeh Beauty Salon en ervaar de magie van prachtige wimpers.

Beste kwaliteit wimpers, geweldige techniek

Doorgaans duurt onze wimperverlengingsbehandeling één of twee uur, afhankelijk van uw gewenste look. De resultaten houden tot 6 tot 8 weken aan en besparen u uiteindelijk tijd in uw ochtendmake-uproutine.
De lijmen die we gebruiken zijn van topkwaliteit en gifvrij. Onze wimperstylisten zijn goed opgeleid om een ​​perfecte look te creëren die past bij uw levensstijl en speciale behoeften. We werken nauw samen met elke klant om te begrijpen wat ze precies willen en ervoor te zorgen dat ze de beste resultaten krijgen.
Vanaf het moment dat u door onze deuren stapt, zult u een verschil zien, met nauwgezette zorg en aandacht om een ​​uitzonderlijke en onvergetelijke ervaring te garanderen. Onze exclusieve techniek voor het ontwerpen van wimpers is ontwikkeld om de beste wimperverlengingen te leveren om uw natuurlijke schoonheid te versterken. Van het eerste consult tot een bekwame wimperstylist om uw gepersonaliseerde look te creëren en zorg en ondersteuning na de procedure, wij staan ​​voor u klaar bij elke stap.
Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit, dus stel ze gerust als u vragen of gerelateerde problemen heeft.