Firozehbeauty.nl

Firozehbeauty.nl

Welcome to Firozeh Beauty Salon.

Microdermabrasie

Microdermabrasiebehandeling – Verbeter uw huidtextuur en -uiterlijk

Microdermabrasion.

Microdermabrasie is een niet-invasieve en niet-chemische behandeling die wordt uitgevoerd door professionals van Firozeh Beauty Salon om uw huid gladder te maken, poriën te ontstoppen en een meer stralende gloed te onthullen. De procedure exfolieert de bovenste laag van uw huid en onthult een nieuwere, gezondere huid zonder hersteltijd en uitgebreide nabehandeling.

Vanwege de zachte aard en effectieve behandeling is microdermabrasie ideaal voor alle huidtypes en helpt het fijne lijntjes, ruwe huidtextuur en specifieke huidgerelateerde problemen te verbeteren. Het verwijderen van de buitenste laag dode huidcellen kan je een gladde textuur geven en de groei van een gezonde nieuwe huid bevorderen.

Microdermabrasion

Diamant microdermabrasie om uw huid te exfoliëren

Microdermabrasie is een behandeling waarbij dode huidcellen worden verwijderd met behulp van fijne diamanten. Het geeft je een gladdere, vernieuwde en verjongde huid van binnenuit. Als je te maken hebt met acnelittekens, pigmentatie, verstopte poriën, mee-eters en andere huidbeschadigingen, dan is diamant microdermabrasie in Leiden bij Firozeh Beauty Salon de beste keuze.

Diamant-microdermabrasie is een relatief nieuwe manier van peeling door middel van diamanten opzetstukken die uw huidtextuur voorzichtig polijst en verfijnt. Na slechts één behandelingssessie met microdermabrasie zult u een verschil zien in uw huidtextuur en -tint. Het kan ook fijne lijntjes, rimpels, schade door de zon, acne, vergrote poriën en striae verminderen.

Hoe lang duurt een microdermabrasie behandeling?

Over het algemeen duurt een microdermabrasiebehandeling ongeveer 15 tot 30 minuten. Onze toegewijde schoonheidsexpert begeleidt u bij elke stap van het proces en leidt u naar een comfortabele ruimte en een verjongde huid.
We beginnen met het reinigen van uw huid om deze voor te bereiden voordat u de microdermabrasie-procedure uitvoert. De behandeling wordt gevolgd door het aanbrengen van een vochtinbrengende crème en zonnebrandcrème en je bent klaar om te gaan.
U kunt ervoor kiezen om microdermabrasie op te nemen in uw volledige gezichtsbehandeling. In dat geval wordt u behandeld met een masker en gezichtsmassage om uitzonderlijke resultaten te bieden.

Laten we praten!

Voorafgaand aan de behandeling bespreken we uw huidverzorgingsdoelen en -verwachtingen, zodat onze klanten en ons team op dezelfde golflengte zitten. Dit zorgt er ook voor dat u een fantastische behandeling krijgt en onze schoonheidssalon verlaat met een grotere glimlach op uw gezicht.
Ons ervaren personeel voert alle procedures uit met ultramoderne apparatuur en bewezen technieken om uw huid te exfoliëren en de gewenste resultaten te bereiken.