Firozehbeauty.nl

Firozehbeauty.nl

Welcome to Firozeh Beauty Salon.

Pedicure

Pedicure in Leiden – Complete voet- en teennagelverzorging

Pedicure

Een pedicure is een cosmetische behandeling van voeten en teennagels. Het kan helpen dode huidcellen te verwijderen, harde huid te verzachten en uw teennagels te vormen en te behandelen. Een goede pedicure behandeling bij Firozeh Beauty Salon voelt hemels en kan variëren van soort lak tot massage.
Als u last heeft van voetproblemen of afgebroken teennagels en het gevoel wilt hebben dat u in de lucht loopt, is een pedicure de juiste optie. We gebruiken de nieuwste procedures, exfoliërende rubs, crèmes en oliën in een veilige en ontspannende omgeving om u te allen tijde uitstekende resultaten te geven. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten pedicures, zoals french, gel pedicure, luxe pedicure en meer.

Wij gebruiken Shellac voor Pedicurebehandelingen

Probeer de nieuwste trend, Shellac-nagels, die twee weken blijven zitten, en we verzekeren je dat er geen weg meer terug is. Het is een geweldige nagellaktechnologie die niet gemakkelijk loslaat en zorgt voor een langdurige kleur.
Als je worstelt met versleten randen, scheuren, afbladderende nagels of doffe nagels, is CND Shellac een perfecte oplossing. Het geeft je sterke en mooi ogende spiegelglanzende nagels die je niet kunt stoppen met bewonderen. Het is een betrouwbare en flexibele manier om je natuurlijke en kunstnagels te beschermen.
Voor zowel voeten als handen (manicures) gebruiken we het merk CND Shellac. De Shellac behandeling is inclusief voetverzorging en het aanbrengen van nagellak. Vervolgens brengen we een grondlaag, kleurlak en hoogglans toplaag aan. Al deze lagen worden uitgehard onder een UV-lamp zodat de verf direct droogt.
Eind resultaat? Je krijgt hoogglans, glanzende en rustgevende teennagels en voeten als nooit tevoren – perfect ingevet met olie voor meer vocht.
Nooit meer weken, vijlen of frezen. Uw nagels zijn na de behandeling niet beschadigd. De Shellac is eenvoudig te verwijderen bij ons in de salon. Klinkt handig, toch?

Boek een Pedicure bij Schoonheidssalon Firozeh

Als u wilt dat uw voeten en teennagels er mooi uitzien en goed aanvoelen, krijgt u professionele zorg en behandeling in een rustgevende omgeving bij Firozeh Beauty Salon. Wij werken met professionele merken en producten om onze klanten 100% tevreden te stellen.
Ons toegewijde personeel beoordeelt uw huid en nagels zorgvuldig, desinfecteert uw voeten, gaat verder met het correct vijlen en verzorgen en masseert uw voet om de nagelriemen los te maken. Desgewenst kunt u uw hand- en voetverzorging compleet maken door uw nagels te laten lakken met CND-producten voor ongelooflijke resultaten.
Van reguliere pedicure tot klassieke pedicure, gelpedicure en paraffinepedicure, wij beheersen het allemaal. Onze pedicurebenadering is ontworpen voor diegenen die een snelle, goedkope en probleemloze behandeling nodig hebben.