Firozehbeauty.nl

Firozehbeauty.nl

Welcome to Firozeh Beauty Salon.

Gezichtsbehandeling

Volledige gezichtsbehandeling – Bereik een stralende en gezonde huid

Facial

Onze huid wordt dagelijks blootgesteld aan schadelijke stoffen als vuil en stof. Als uw huid er dof uitziet en rimpels en fijne lijntjes, pigmentvlekken, acneproblemen en andere problemen heeft, is het tijd voor een geavanceerde gezichtsbehandeling bij Firozeh Beauty Salon.
We hebben een scala aan gezichtsbehandelingen beschikbaar die de poriën diep reinigen, huidcellen herstellen en uw huid voeden. We gebruiken veilige producten en ultramoderne apparatuur die de oorzaak van uw huidprobleem corrigeren en u een gladde, glanzende en mooie huid geven.
We werken nauw samen met verschillende professionele merken in verschillende prijsklassen om ervoor te zorgen dat alle producten die we gebruiken milieuvriendelijk en veilig zijn voor alle huidtypes.

FacialTreatment

Voel je nieuw leven ingeblazen, verjongd en verwen jezelf

Wij zijn gespecialiseerd in Mesobotox, een verdunde Botox met hyaluronzuur, in kleine hoeveelheden met micronaaldjes in een diepe huidlaag aangebracht. Het is een fantastische manier om een ​​slappe gezichtshuid tegen te gaan, heeft bijna geen bijwerkingen en is pijnloos.
Wanneer u bij ons een gezichtsbehandeling in Leiden krijgt, kunt u een verbeterde huidtextuur, vermindering van pigmentvlekken, minder rimpels en lijntjes, een betere doorbloeding en een jeugdigere huid verwachten. Van basis tot luxe gezichtsbehandelingen, acnebehandeling, hydraterende gezichtsbehandeling en nog veel meer, we beheersen het allemaal.
Alle procedures worden uitgevoerd door een ervaren en gekwalificeerd team in een ontspannen omgeving. We heten zowel mannen als vrouwen van harte welkom om onze gezichtsbehandeling uit te proberen om tekenen van veroudering te verminderen, de collageenproductie te stimuleren en een stralende, gladde en verjongde huid te bereiken.