Firozehbeauty.nl

Firozehbeauty.nl

Welcome to Firozeh Beauty Salon.

CND schellak

CND Shellac in Leiden – Bereik een hoogglansafwerking zonder nagelbeschadiging

CND Shellac

Manicuretrends komen en gaan, maar er zijn maar weinig methodes die populair blijven – en CND Shellaci is er een van. De formule bevat meer lak dan andere gellakken, waardoor je natuurlijke nagels niet worden beschadigd en je een hoogglans krijgt die bestand is tegen splinters en vlekken.
Ontvang CND Shellac-manicureservice bij Firozeh Beauty Salon van ons opgeleide personeel in een ontspannende omgeving om 14 dagen te genieten van superieure, chipvrije nagels. Het is gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen in slechts enkele minuten, omdat we zachte verwijderaars gebruiken. Wij zijn gespecialiseerd in klassieke manicure van CND Shellac, luxe manicure van CND Shellac en verwijderen van CND Shellac.

Waarom CND Shellac?

Het is een ongelooflijke verfformule die kan worden uitgehard onder een UV-lamp – betekent extra glans, geen droogtijd en blijft 14 dagen zitten. Het krijgen van een Shellac-manicure omvat het aanbrengen van een Shellac-kleurlak over een basislaag, gevolgd door verschillende Shellac-toplagen. Al deze lagen worden behandeld en uitgehard onder UV-licht om ze glanzender te laten lijken en chippen te voorkomen.

  • Vertrouwde nagellakservice
  • Combineert het gemak van polijsten met een ongeëvenaarde hoogglansglans en twee weken draagtijd
  • Geen nagelbeschadiging omdat er geen boren of vijlen van het nageloppervlak nodig is
  • Nul droogtijd
  • Gemakkelijk aan en uit te trekken in 5 minuten met CND Shellac remover wraps
  • Verbeter uw algehele nagelgezondheid
Manicure..

Verwijderen van Shellac Polish

Als het gaat om het verwijderen van Shellac-lak, gebruiken we geen normale acetonvrije nagellak omdat het de klus niet klopt. We gebruiken een betrouwbaar verwijderingsproduct om Shellac te verwijderen zonder uw huid of nagels uit te drogen.
Het is niet nodig om de topcoat af te poetsen. Verzadig gewoon een beetje katoen op een remover en wikkel de nagels in folie. Afhankelijk van welke topcoat is gebruikt, zal deze binnen 5 tot 15 minuten gemakkelijk loslaten.

Neem contact op met professionals voor Shellac-nagels

Als u wilt dat uw nagels gehydrateerd en onbeschadigd zijn, kunt u het beste een afspraak maken bij Firozeh Beauty Salon, en ons ervaren personeel zal u het gewenste resultaat geven. Bij ons zijn uw handen en nagels in goede handen.
We bieden al enkele jaren nagelverzorgingsdiensten aan en tal van klanten vertrouwen op ons voor een manicure, pedicure, nail art-vorm en Shellac. We voeren alle procedures uit met de grootst mogelijke veiligheid, kwaliteit en innovatie om aan individuele behoeften en voorkeuren te voldoen.