Firozehbeauty.nl

Firozehbeauty.nl

Welcome to Firozeh Beauty Salon.

Manicuren

Manicure in Leiden – Perfecte nagelverzorging

Manicure

Een manicure hebben gaat niet alleen om er goed uitzien; het gaat erom je goed te voelen en jezelf te verwennen. Het geeft je ontspanning, verbeterde doorbloeding, betere handverzorging, gezonde nagels en verwijdert dode huidcellen.
Bij Firozeh Beauty Salon begint en eindigt onze manicurebehandeling bij u. We bieden de meest innovatieve en up-to-date methoden in een kalmerende en ontspannende omgeving, waarbij we gebruik maken van het beste assortiment producten om u een speciaal gevoel te geven. Als je last hebt van droge handen en scheuren, gescheurde of gebarsten nagels, of je nagelriem is in slechte staat, dan is een manicure alles wat je nodig hebt.

De nieuwste CND Shellac gebruiken voor een ideale manicure

Het merk Shellac is een relatief revolutionaire service in de nieuwste nagellaktechnologie. Het is geen vervanging voor nagellak en kunstnagelbehandelingen. Het is een verf die niet loslaat en zorgt voor een langdurig resultaat.
Met het merk CND Shellac heb je geen last meer van versleten randen, geen afbladderende nagels, geen scheuren of doffe nagels. Je krijgt er prachtig gekleurde spiegelglanzende nagels van die langer blijven zitten en toch flexibel zijn. Het is dun en biedt optimale bescherming aan zowel uw natuurlijke als kunstnagels. Je geniet 14 dagen lang van kleur en hoogglans als nooit tevoren.

Wat kunt u verwachten?

Onze Shellac-behandeling kan worden opgenomen in uw manicure, waardoor uw nagels en nagelriemen goed worden verzorgd. Vervolgens brengen we een grondlaag, kleurlak en hoogglans toplaag aan. Deze drie lagen worden uitgehard onder een speciale UV-lamp, waardoor de verf direct droogt. Uiteindelijk worden je nagels ingevet met olie voor het vochtgehalte.
Verwijderen is geen groot probleem. Dit kan binnen 10 minuten met behulp van speciale remover wraps. Het bevat een wattenschijfje dat vingers en huid weghoudt van aceton. Zelfklevende strips houden de wikkels op hun plaats – niet meer weken, vijlen of frezen. En maak je geen zorgen; je nagels zullen niet beschadigd raken na onze Shellac behandeling.

Nagelverzorging bij schoonheidssalon Firozeh

Met verschillende soorten nagels en manieren om ze aan te passen aan jouw stijl, hebben we voor elk wat wils. Onze manicure-experts en nagelstylisten zijn uitgerust met de beste vaardigheden, technologie en gereedschappen om rijke, langdurige en chipbestendige nagellak te bieden – een betaalbare luxe voor alle klanten.
We hebben tal van gelopties beschikbaar die passen bij uw gelkleur en lak over uw vingers. Van mini-manicure tot klassieke manicure, aanbrengen van gelkleuren, deluxe manicure, verwijderen en opnieuw aanbrengen, we blinken in alles uit.