Firozehbeauty.nl

Firozehbeauty.nl

Welcome to Firozeh Beauty Salon.

Wimper lifting

Wimperlifting – Krijg prachtig lange, weelderige wimpers

Eyelash

Lange en volumineuze wimpers laten onze ogen groter en sexyer lijken. Het gebruik van valse wimpers is echter een grote no-no, omdat het geen kosteneffectieve en praktische oplossing is. Daarom biedt Firozeh Beauty Salon een wimperliftingbehandeling aan om massa’s lengte, volume en lift te creëren met je eigen natuurlijke wimpers.
Geen mascara, geen extensions, geen vervelend onderhoud. Of je wimpers nu lang, kort, dik of eigenwijs zijn, wimperlifting in Leiden is een perfecte manier om er aantrekkelijk en jeugdig uit te zien. Dus als u op zoek bent naar langdurige en natuurlijk ogende wimperverbetering, vertrouw dan op ons ervaren personeel voor verbluffende resultaten.

Hoogwaardige en gepersonaliseerde wimperlifting behandeling

Onze exclusieve wimperliftingbehandeling is een revolutionaire benadering om een ​​mooie, onderhoudsarme en natuurlijke verbetering te bereiken. Met gecombineerde jarenlange ervaring en hoogwaardige apparatuur zorgen we ervoor dat we de veilige en effectieve producten en procedures gebruiken om de gezondheid en het uiterlijk van uw wimpers voorop te stellen.
Alle producten zijn milieuvriendelijk, doordrenkt met parabenenvrije stoffen en op proteïne gebaseerde haarversterkende ingrediënten om glans en schoonheid aan je natuurlijke wimpers te geven. We liften, geven volume, balanceren en hydrateren wimpers in een ontspannen omgeving om 100% tevredenheid te leveren. Het proces omvat het kleuren van de hele streng van de wimperbasis tot de punt om je wimpers langer en boeiender te laten lijken.
De behandeling geeft je een liftende separatie en extra definitie zonder gebruik te maken van een extension of schadelijke chemicaliën. Met deze langdurige en relatief goedkope wimperlift kun je misschien voorgoed van mascara afstappen.

Tijd om uw natuurlijke wimpers te verbeteren

Lashlift is een geavanceerde wimpertechniek die je wimpers op natuurlijke wijze lift en ze voller en langer laat lijken. Het proces is zacht, pijnloos en snel bij Firozeh Beauty Salon en vereist zeer weinig onderhoud en levert uitstekende resultaten op. Het is geschikt voor bijna elke wimperlengte en -dikte.
Zeg na het krijgen van een wimperlift vaarwel tegen wimperkrullers en bespaar kostbare tijd. Het elimineert ook de noodzaak van lijm en andere agressieve chemicaliën, terwijl u ’s ochtends al het gedoe bespaart. U hoeft onze schoonheidssalon slechts om de 6-12 weken te bezoeken om een ​​consistente, ideale look te behouden.