Firozehbeauty.nl

Firozehbeauty.nl

Welcome to Firozeh Beauty Salon.

Harsen

Harsen in Leiden – Krijg een mooie en gepolijste huid

Waxing.

Loop Firozeh Beauty Salon binnen en laat je waxen om ongewenst haar te verwijderen, zodat je je binnen enkele minuten glad en zelfverzekerd voelt. Wij bieden full-service waxen aan met als doel een onvergetelijke ervaring te bezorgen. We gebruiken verfijnde, veilige en effectieve waxtechnieken om uw huid de glans en gladheid te geven die ze verdient.
Uw zelfzorgroutine is onze passie. Wij heten u graag welkom in onze salon om heerlijk te ontspannen en te genieten van een ontspannende waxsessie, zodat u met een gerust hart naar huis kunt. Onze waxspecialisten streven ernaar service van het hoogste niveau te bieden, uitgerust met bewezen producten en technieken voor uitstekende resultaten.

Onze speciale wassen

Harsen is persoonlijk en dat snappen we helemaal. Daarom gebruiken we hoogwaardige waxproducten om je glad en pluisvrij te maken. Onze zachte wax wordt zorgvuldig gebruikt om kleine, moeilijk te krijgen haartjes te verwijderen voor ongelooflijk goede resultaten. Onze aftercare mix houdt je huid zacht, kalm en ingegroeide vrij.
En voor stug haar gebruiken we een premium harde wax die sterk is voor het haar maar zacht voor je huid. Onze waxspecialisten bepalen welke het meest geschikt is voor jouw huid- en haartype. Wie je ook bent, wat je ook waxt, wij zorgen ervoor dat iedereen een uitzonderlijke ervaring krijgt. Geloof ons niet zomaar; kom zelf kijken.

Harsbehandelingen voor elk lichaam

Of het nu gaat om volledige front-to-back-behandelingen of een bikini-clean-up, Brazilian wax, wenkbrauwen, lichaams- of gezichtswax, we hebben genoeg keuze voor elke klant. Wij bieden waxservice in Leiden voor zowel mannen als vrouwen die deskundige technieken en hoogwaardige producten combineren.
U kunt besparen op regelmatig harsen met speciale aanbiedingen voor starters en seriepakketten voor specifieke lichaamsdelen. Speciaal voor jou is er een speciaal pakket samengesteld.
We zorgen ervoor dat je huid tussen en na het waxen gezond, gehydrateerd en glad blijft. Onze line-up is volledig vrij van agressieve chemicaliën, kunstmatige conserveermiddelen, kleur- en geurstoffen. U zult verliefd worden op onze waxservice, en uw huid ook.