Firozehbeauty.nl

Firozehbeauty.nl

Welcome to Firozeh Beauty Salon.

Anti-veroudering

Anti-aging behandeling voor een rimpelvrije en jeugdige huid

Anti aging..

Met het ouder worden doen zich verschillende huidgerelateerde problemen voor, variërend van rimpels tot fijne lijntjes en ingezakte jukbeenderen. Gelukkig biedt Schoonheidssalon Firozeh anti-aging behandelingen in Leiden, zoals laser resurfacing, chemische peeling, microdermabrasie, fillers en Mesobotox om je te helpen een stralende, jeugdige uitstraling te krijgen.

Bio-remodelleringsprocedures zijn een geweldige manier om een ​​rijpe en ouder wordende huid een tweede leven te geven. We gebruiken een huidprocedure met hyaluronzuur die het vermogen van uw huid om collageen en elastine te stimuleren kan stimuleren, wat de stevigheid en een natuurlijk gezonde huid bevordert.

Veelvoorkomende tekenen van huidveroudering

  • Doffe huid
  • Ongelijkmatige teint
  • Pigmentatie
  • Verstopte poriën
  • Fijne lijntjes en
  • rimpels
  • Slappe huid
  • Volume verlies
  • Droge en verslapte huid

Our Approach to Anti Aging Treatment

Anti-aging wordt gedefinieerd als een proces om het verouderingsproces te vertragen, te voorkomen of om te keren. Hoewel veroudering onvermijdelijk is, kunt u anti-verouderingsbehandelingen krijgen om rimpels, ouderdomsvlekken en een ongelijkmatige teint te verbeteren. U heeft geen last van huidonzuiverheden wanneer u nauw samenwerkt met het deskundige personeel van Firozeh Beauty Salon.
Omdat elke huid anders is en zijn speciale wensen heeft, bieden we een plan op maat aan, afhankelijk van uw huidtype en zorg. Zodra u onze salon binnenstapt, voeren we een grondige huidanalyse uit om uw levensstijl, huidproblemen en probleemgebieden te begrijpen en dienovereenkomstig tekenen van veroudering te diagnosticeren.

Onze opties voor anti-verouderingsbehandelingen

Microdermabrasie – Verwijdert de bovenste laag van de huid met behulp van een speciale machine. Het geeft je direct een gladdere huid en zorgt ervoor dat deze van binnenuit vernieuwd en verjongd wordt. Het kan helpen bij verstopte poriën, acnelittekens, mee-eters en andere huidbeschadigingen.
Fillerbehandeling – Het gebruik van hyaluronzuur om het volume van het gezicht op verschillende gebieden te verbeteren met lichaamseigen substantie. Het is veilig en laat meestal geen nadelige sporen achter.
Mesobotox – Een verdunde Botox behandeling gecombineerd met hyaluronzuur, in kleine hoeveelheden met micronaalden in de diepe huidlaag aangebracht. Het is een geweldige manier om een ​​slappe gezichtshuid tegen te gaan, met bijna geen bijwerkingen en vrijwel pijnloos.
Volledige gezichtsbehandeling – Gebruik van huidverjongingsprocedures en veilige formuleringen om rimpels, ouderdomsvlekken en verlies van huidskleur te behandelen. Het verzacht de lijntjes, voegt vocht toe, herstelt de huidskleur, exfolieert en verbetert de elasticiteit van de huid.

Anti aging

Hoe te beginnen?

Als u op zoek bent naar veilige en effectieve anti-verouderingsbehandelingen in Leiden die voldoen aan de hoogste normen en zonder noemenswaardige bijwerkingen, maak dan een afspraak bij Firozeh Beauty Salon. U kunt ook ons ​​klantenserviceteam bellen om een ​​consult te boeken en meer te weten te komen over onze antiverouderingsdiensten die voor u geschikt zijn.