Firozehbeauty.nl

Firozehbeauty.nl

Welcome to Firozeh Beauty Salon.

Acne behandeling

Acnebehandeling in Leiden door Gecertificeerde Experts

acne treatment

Leven met acne kan pijnlijk, frustrerend en gênant zijn. Het kan uw gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen aantasten, vooral wanneer acne zichtbare littekens op uw gezicht achterlaat. Zelfs in sommige gevallen kunnen acne-uitbraken leiden tot littekens en dergelijke effecten zijn vaak blijvend. Gelukkig is Schoonheidssalon Firozeh in Leiden gespecialiseerd in acnebehandeling, zodat u geen make-up meer hoeft te dragen om uw onvolkomenheden te verbergen. Wij bieden een effectieve behandeling van acnelittekens aan zowel mannen als vrouwen die een gladde huidtextuur willen verkrijgen en weer meer zelfvertrouwen willen krijgen.

Opties voor acnelittekenbehandeling

Microdermabrasie – verwijdert dode huidcellen met behulp van fijne diamanten. Het stimuleert je doorbloeding en collageenproductie, waardoor je huid van binnenuit vernieuwd en verjongd wordt.

 

Chemische Peels – afhankelijk van de ernst van uw littekens kiezen we voor milde of diepere chemische peelings. Er wordt een oplossing op uw gezicht aangebracht om de bovenste buitenste laag van uw huid te verwijderen. Terwijl het wegpelt, zullen de littekens minder opvallen.

Natural minimalist

Professionele acnebehandeling in een ontspannen omgeving

Wil je er mooi uitzien en je goed voelen? Vertrouw op onze acnebehandelingsspecialisten bij Firozeh Beauty Salon die alle procedures uitvoeren met behulp van veilige formuleringen en bewezen technieken om uitstekende resultaten te leveren.
We werken met high-end merken in uiteenlopende prijsklassen om milieuvriendelijke en veilige producten op alle huidtypes te gebruiken. We ontwikkelen een persoonlijk behandelplan voor acne om uw acnelittekens te verminderen en begeleiden u bij elke stap van het proces.
Daarnaast bieden we gezichtsbehandelingen en peelings met producten van de hoogste kwaliteit om u te helpen een heldere, gezondere huid te krijgen. Met jarenlange gecombineerde ervaring en een passie voor het helpen van klanten, loopt ons team voorop in resultaatgerichte acnebehandeling.