Behandelingen

Beauty Salon Leiden

Wij zijn de beste schoonheidssalon van Leiden !

                                                                         

                                           Nieuw bij Firozeh Beauty: Meso Botox & Filler met Hyaluronzuur

 

                                 Filler met Hyaluronzuur

Met de filler met Hyaluronzuur kun je het volume in het gezicht  op verschillende plekken verbeteren met een lichaamseigen stof. De lippen kunnen voller worden, de contouren verbeterd en de neus-lippenplooi minder diep. trakkere en vollere lijnen zorgen voor een jeugdig gezicht.

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof, die bijvoorbeeld zorgt voor de soepelheid en veerkracht van de huid. Na de behandeling kan een zwelling ontstaan die binnen enkele dagen verdwijnt. Een fillerbehandeling is veilig en laat in het algemeen geen nadelige sporen na.

                                              Geïnteresseerd? Maak een afspraak met Hozan over deze mooie behandeling!

 

Mesobotox, voor een rimpelloos gelaat!

Je wilt een gladde huid en minder lijntjes en rimpeltjes.  Dan kun je nu kiezen voor Mesobotox, verdunde Botox in een fusion met Hyaluronzuur, in kleine hoeveelheid ingezet met micronaalden in de diepere huidlaag.  Dit gebeurt in een bredere verdeling over het gezicht, meestal in de T-zone.

Een nieuwe manier om huidverslapping in het gezicht tegen te gaan! De therapie is veilig, kent bijna geen bijwerkingen en is nagenoeg pijnloos.

De cellen in je huid worden geactiveerd door de (huideigen) werkzame stoffen en je huid gaat zich herstellen. De huid krijgt meer stevigheid en volume en gaat er jeugdiger uitzien. Je ziet direct resultaat en de werking is duurzaam. Je kunt Microbotox eenmalig of bijvoorbeeld om de zes weken toepassen.

                                                Geïnteresseerd? Maak een afspraak met Hozan over deze nieuwe, veilige behandeling!

 

 

 

Harsen in Leiden

Waxen wordt in Nederland steeds populairder.

Waxen voor de eerste keer? Wat is het?
Waxen is het verwijderen van ongewenst haar met haarzakje en al. De haartjes groeien terug, maar met een zachte haarpunt zodat je na het waxen nooit harde stoppels hebt. Je kunt je hele lichaam laten waxen (full body wax) of zo’n beetje ieder gewenst deel daarvan, behalve je hoofd.

Hygiënische waxing is erg belangrijk voor Firozeh beauty & Hair, daarom wordt uw huid vooraf schoon gemaakt met professionele producten. Ook na het harsen worden, met speciale olie, de resten van haar weggehaald en als laatste gebruiken we een cooling gel om huidirritaties te voorkomen. Wij besteden veel aandacht aan uw huid en gebruiken uitsluitend topproducten.

Shellac in Leiden

The nieuwste trend. Shellac nagels. Nagellak die 2 weken lang blijft zitten!!

Wat is Shellac?

Wilt u Shellac op uw nagels aan brengen? Shellac is een volledige nieuwe service! Géén vervanger van nagellak en géén vervanger van kunstnagelbehandelingen. Shellac is een nieuwe categorie. De nieuwste techniek op nagellakgebied. Geen normale nagellak maar ook geen gel. Een lak die niet loslaat en zorgt voor een langdurige kleur.

Met Shellac heb je geen afgesleten randen meer, geen afgebladerde nagels, geen scheurtjes, krassen of doffe nagels, geen enkele slijtage. Shellac geeft je sterke, schitterend gekleurde spiegelglansnagels die toch flexibel zijn.

Shellac is dun, flexibel en biedt bescherming voor je natuurlijke nagels en kunstnagels.

Wij gebruiken uitsluitend merk CND Shellac voor onze klanten.

Het resultaat ?

14 dagen lang  kleur en hoogglans zoals nooit eerder, kortom de nieuwe manier van nagels lakken !

Voor zowel voeten als handen! De Shellac behandeling kan ook inclusief mini-manicure óf voetverzorging worden gegeven, wat inhoudt dat de nagels en de nagelriemen eerst worden verzorgd, zodat de lak goed kan hechten. Dan volgt er een basecoat, de kleurlak en dan de hoogglans topcoat. Deze 3 lagen worden uitgehard onder een speciale UV-lamp zodat de lak meteen droog is. Als laatste worden je nagels nog ingevet met olie om het vochtgehalte weer op pijl te krijgen.

Verwijderen van Shellac

Verwijderen is ook geen probleem, dat kan binnen 10 minuten met speciale removerwraps. De removerwraps bevatten een katoenen kussentje dat voorkomt dat de vingers en de huid aan aceton worden blootgesteld. Hierdoor wordt de aceton alleen op de nagels aangebracht. Dankzij de zelfklevende strookjes blijven de wraps goed op zijn plaats zitten. Je hoeft niet meer te weken, vijlen of frezen. Je nagels lopen dus geen beschadiging op na een Shellac behandeling. De Shellac is uiteraard ook te verwijderen bij ons in de salon.

Afspraak maken?

Dat kan! In onze salon zetten wij Shellac Nagels! Bel voor een afspraak!

Hieronder ziet u de telefoonnummer! Of druk op Maak afspraak knop.

Maak Afspraak

071 785 22 90

Onze salon !

Er mooi uit willen zien en je goed voelen. Professionele verzorging in een ontspannen omgeving waar je even tijd voor jezelf hebt, dat is Firozeh beauty salon. Firozeh beauty salon is een schoonheidssalon, die is opgericht in 2015.

Kwaliteit, creativiteit en persoonlijke service staan bij Firozeh beauty salon hoog in het vaandel. We werken met professionele merken in diverse prijsklassen, gericht op de behoefte van de huid. Alle producten zijn milieuvriendelijk en niet op dieren getest.

                                                                                        Beauty & Relaxing

Wil je er graag gezond uitzien met een glanzend stralende huid? Geef uw zelfvertrouwen een boost en laat uw huid optimaal en professioneel verzorgen bij Firozeh Beauty & Hair salon. Dames en heren van alle leeftijdscategorieën zijn welkom. Wij bieden verschillende behandelingen aan:

 • Complete gezichtsbehandeling
 • Epileren wenkbrauwen/hele gezicht
 • Wimpers/wenkbrauwen verven
 • Harsen/waxen
 • Make-up
 • Wimpers verlenging
Nagel Behandeling (Manicure en Pedicure)
Oplossing voor verschillende problemen
 • Heeft u last van droge handen en kloofjes?
 • Ingescheurde of gebarsten nagels?
 • Of is uw nagelriem in slechte conditie?
 • Dan is een manicure iets voor u!
Hoe verloopt handverzorging met nagelverzorging:
 • als eerste worden de huid en nagels van uw handen nauwkeurig beoordeeld;
 • daarna worden de handen gedesinfecteerd om zorg te dragen voor een optimale hygiëne;
 • de handverzorging gaat verder met het op de juiste manier vijlen en verzorgen van de zijkanten van de nagels;
 • het masseren van de handen, vingers en het losmaken van de nagelriemen;
 • indien gewenst kunt u de handverzorging afronden door uw nagels te laten lakken met de producten van CND.

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een behandeling waarbij met behulp van fijne diamanten de dode huidcellen verwijderd worden. Dit maakt de huid direct gladder, maar zorgt er ook voor dat de huid zich van binnenuit gaat vernieuwen en verjongen. Dat gebeurt doordat de doorbloeding en collageenaanmaak wordt gestimuleerd. Microdermabrasie kan helpen bij acne, verstopte poriën, mee-eters, littekentjes en andere huidbeschadigingen.

Diamant Microdermabrasie is een geheel nieuwe manier van peelen door diamanten opzetstukjes die zacht uw huid polijsten. De bovenste fijne huidlaag wordt verwijderd waardoor er een nieuwe gelijkmatige huid te voorschijn komt. Door het afslijpen van de bovenste huidlaag ontstaat een natuurlijk proces waarin collageen aanmaak door de cellen wordt gestimuleerd. Uw huid blijft intact en de behandeling is pijnloos.

Het resultaat:

 • Verfijnt de huidstructuur
 • Verbetert het opnamevermogen van de huid
 • Vermindert pigmentvlekjes
 • Egaliseert de huidskleur
 • Verzacht rimpeltjes en lijntjes
 • Verbetert de bloedcirculatie
 • Verfrist de huid

milf tube πορνο.tv